11.2.2019 Ladies Cup 2018-2019 saatiin päätökseen!

Ladies Cupin viimeinen turnaus pelattiin sunnuntaina 10.2. Turnauksen tarkoituksena oli tuoda futsalia lajina näkyvämmäksi. Turnaukseen osallistui neljä naisjoukkuetta: yksi Rovaniemeltä ja loput kolme Torniosta.

Viimeinen turnaus käynnistettiin pelaamalla välierät. Otteluparit muodostuivat sarjataulukon perusteella niin, että sarjassa ensimmäisenä ollut FTK-reservi pelasi ottelun neljäntenä olleen Rovaniemi Unitedin kanssa – toisen otteluparin ollen näin TP-47 ja ToJK.

Ensimmäisenä pelattiin edellä mainittu FTK-reservi vastaan Rovaniemi United -ottelu. Voittaja saatiin selville vasta rangaistuslaukauskisan jälkeen, jossa FTK-reservi oli niukasti parempi 3-2 tuloksella. Myös toinen välieräpari oli tiukka: siinä TP-47 otti voiton lukemin 2-1.

Seuraavaksi pelattiin sijoitusottelut. ”Pronssiottelussa” kohtasivat ToJK ja Rovaniemi United. Tämäkin ottelu oli tasaista vääntöä, mutta lopulta kolmannen sijan turnauksessa vei ansaitusti ToJK tuloksella 3-1.

Finaalissa kohtasivat FTK-reservi ja TP-47. Oleg Eprintsevin luotsaama joukkue oli parempi tuloksella 2-4. Ladies Cupin kauden 2018-2019 voittaja on siis TP-47 naisjoukkue. Onnea voittajille!

Voittajajoukkueen kokoonpano:
1 Lahdenperä Elina
5 Alajärvi Noora
8 Tuokko Katri
13 Lahdenperä Anni
26 Lipponen Tiia
30 Junes Elina
39 Frantti Emma
47 Koivurova Noora
51 Kurtti Noora
Valmentaja Oleg Eprintsev
Joukkueenjohtaja Lahdenperä Kristiina
Huoltaja Tuokko Jouko

Jo turnauksen alussa oltiin puhuttu, että turnauksen aikana valitaan joukkueista tähdistöjoukkue, joka kohtaa turnauksen päätteeksi FTK:n liigajoukkueen. Tähdistöjoukkueen valmentajaksi valittu Tomi Alapekkala valitsi joukkueen turnauksen aikana.

Tähdistöotteluun valitut pelaajat:

TP-47: Tiia Lipponen, Noora Kurtti, Junes Elina, Noora Alajärvi, Noora Koivurova, Katri Tuokko ja Emma Frantti

ToJK: Marja Tilus jaCamtu Nguyen

Rovaniemi United: Susanna Hyvärinen

Tähdistön kohtasi FTK:n liigajoukkue seuraavalla kokoonpanolla:

1 Maria Lehto
4 Tea Helminen
7 Emmi Niemi
9 Tiia Juntikka
10 Charlotta Simonaho
11 Sanna Rautio
12 Alisa Kakko MV
14 Iiida Mäki-iso
15 Laura Jantunen
16 Maria Ollila
20 Anna Keränen

Liigajoukkue vei tässä ottelussa tähdistöä luvuin 11-0.

FTK haluaa kiittää kaikkia turnauksen järjestäjiä, joukkueita, pelaajia, talkoolaisia, tuomareita Iljaa ja Nikolaita ja erityisesti yleisöä! Kaudella 2019-2020 toivottavasti nähdään, jatkaako TP-47 turnauksen voittajana vai löytyykö kisassa haastaja hallitsevalle mestarille.

KIITOS!