25.5.2019 EMMI NIEMI JA FTK KAHDEN VUODEN SOPIMUKSEEN

Emmi Niemi (18) ja FTK allekirjoittivat kahden vuoden pelaajasopimuksen. Talvella mukaan rinkiin tullut Emmi on kehittynyt paitsi taidoiltaan vauhdikkaasti myös osoittanut kovaa halua ja kykyä oppia. Emmi on joukkueen toimintaan ja urheilulliseen elämään sitoutunut pelaaja, jolla on kaikki edellytykset kasvaa tärkeäksi osaksi liigajoukkuetta.

”Emmin pitkäaikaisena valmentajana olen todella iloinen ja ylpeä omasta, ToJK:n ja tietysti Emmin puolesta, että kasvattimme saa FTK:ssa mahdollisuuden päästä pelaamaan Futsal-Liigaa. Emmi on lahjakas, tunnollinen harjoittelija ja hyvän pelikäsityksen omaava pelaaja. Olen varma, että Olegin asiantuntevassa valmennuksessa hänestä kehittyy pelaaja, jolla on paljon annettavaa FTK:lle ja suomalaiselle naisfutsalille. Tsemppiä Emmille ja FTK:lle talven ja kevään peleihin!”, Emmin entinen valmentaja Juha Aho summaa kasvatin tulevaisuuden näkymät.

FTK aloittaa valmistautumisen ensi kauteen kesäkuussa, kun joukkueen pallollinen harjoittelu käynnistyy jälleen lyhyen tauon jälkeen. Aluksi Putaalla harjoitellaan kahdesti viikossa. Lisäksi pelaajat ovat saaneet fysiikkatestien pohjalta rakennetut henkilökohtaiset harjoitusohjelmat kesän ajaksi. Ryhmä on myös käynyt porukalla nauttimassa niin porras- kuin mäkijuoksunkin iloista.