31.5.2019 FUTSAL TEAM KEMI-TORNIO JA HEIKKI ALASAUKKO-OJA ALLEKIRJOITTIVAT KAKSIVUOTISEN SOPIMUKSEN

Futsal Team Kemi-Tornio ja kuntovalmentaja Heikki Alasaukko-Oja ovat kirjoittaneet kaksivuotisen sopimuksen. Sopimuksen myötä kuntovalmentaja siirtyy työskentelemään yhteistyössä seuran päävalmentajan ja valmennusjohdon kanssa.

Vastuualueiksi on sovittu seuran edustusjoukkueen kuntovalmentajana toimiminen – ensisijaisesti joukkueen joukkueen fyysisestä valmennuksesta huolehtiminen. Heikki tulee myös konsultoimaan pelaajia ravintoasioissa.

Kuntovelmentajana Alasaukko-Oja ohjelmoi yhdessä päävalmentajan ja valmennusjohtajan kanssa joukkueen valmennustoiminnan ja laatii vuosiohjelman perusteella asianmukaisesti kuukausi-, viikko- ja kertaharjoitussuunnitelmat.

Oleg Eprintsev kommentoi sopimusta seuraavasti: ”Heikillä on aikaisempaa kokemusta huippu-urheilusta yleisurhelijoiden ja jalkapalloilijoiden valmentamisen kautta. Olemme työskennelleet vuodesta 2000 alkaen samassa valmennustiimissä TP-47 organisaatiossa. Tiedän, että hänen osaamisensa tulee auttamaan FTK:n pelaajia ja kehittää kokonaisuudessa osaltaan tekemistä ammatimmaisempaan suuntaan.”