4.9.2019 TIIA JUNTIKKA LAINALLE ILVES FS:ään

FTK ja Ilves FS ovat päässeet yhteisymmärrykseen kauden 2019-2020 kattavasta lainasopimuksesta, jonka myötä Tiia Juntikka (27) siirtyy Ilveksen riveihin tulevaksi liigakaudeksi.

Juntikka aloitti futsaluransa FTK:ssa 15-vuotiaana ja on kuulunut joukkueen runkopelaajiin jo useiden vuosien ajan. Hän on ollut mukana voittamassa FTK:lle kaksi suomenmestaruutta, kaksi Suomen Cupin hopeaa, SM-pronssin ja Futsal Final Fourin hopean. Juntikka on kuulunut myös naisten futsalmaajoukkueryhmitykseen sen alkumetreistä saakka. Viime kauden jälkeen Juntikka valittiin Naisten Futsal-Liigan parhaaksi pelaajaksi sekä tähdistökentälliseen. Lisäksi Juntikka voitti viime vuonna myös runkosarjan pistepörssin.

–FTK tulee aina olemaan lähellä sydäntäni. Haluan kiittää koko seuraa ja erityisesti joukkuekavereita vuosien varrella hienoista yhdessä koetuista hetkistä. Tämänhetkinen elämäntilanne mahdollisti maisemanvaihdoksen, niin tilaisuuteen oli tartuttava, Juntikka kommentoi.

FTK:n toiminnanjohtaja Oleg Eprintsevin mietteet Juntikan lainasopimuksesta:

–Kun pelaaja muuttaa pois paikkakunnalta, haluamme tietysti antaa hänelle mahdollisuuden kokeilla siipiään myös muualla. Tiia on kerrassaan loistava pelaaja ja varmasti yksi kaikkien aikojen FTK-ikoneista. Hänellä on aina paikka FTK:ssa. Toivomme, että Tiian ura jatkaa kehittymistään myös kansainvälisellä tasolla.

FTK haluaa kiittää Tiiaa yhteistä vuosista, erinomaisesta sitoutumisesta ja pitkäaikaisesta yhteistyöstä sekä toivottaa onnea tulevaan kauteen keltavihreissä väreissä!