9.11.2018 Futsal Team Kemi-Tornio ja valmentaja Tomi Alapekkala allekirjoittivat jatkosopimuksen seuraavalle kahdelle kaudelle

Futsal Team Kemi-Tornio ja valmentaja Tomi Alapekkala (42) allekirjoittavat jatkosopimuksen seuraavalle kahdelle kaudelle. Näin sopimus jatkuu 31.5.2020 saakka.

Tomi tuli seuraan viime kaudella (kausi 2017–2018) ja työskentelee maalivahtivalmentajana, ensisijaisen tehtävän ollessa seuran edustusjoukkueen maalivahtien vastuuvalmentajana toimiminen.

Tomi myös ohjelmoi yhdessä päävalmentajan ja managerin kanssa joukkueen valmennustoiminnot sekä noudattaa sopimuksessa määriteltyjä vastuita.

Päävalmentaja Oleg Eprintsev on tyytyväinen jatkosopimukseen: ”Olen erittäin tyytyväinen siihen, että Tomi Alapekkala liittyi viime kaudella valmennustiimini (Oleg Eprintsev, Allan Fjellvind ja Laura Jantunen) ja että yhteistyömme kattaa seuraavatkin kaksi kautta. Pitkälti Tomin ansiosta FTK:n maalivahtiosasto on nyt kunnossa – Maria Lehto (30) pelasi viime kaudella toistaiseksi uran parhaan kautensa FTK:ssa ja uhkuu osaamista, hänen itseluottamuksensa paranee entisestään. Myös nuoret maalivahdit Senja Keisu (17) ja Alisa Kakko (15) tulivat seuraan Tomin kanssa viime kaudella, kehittyivät ja jatkavat seurassamme varmasti pitkään. Senja Keisu on jo tällä kaudella tehnyt FTK:n seuraennätyksen pelaamalla maalilla 112 minuuttia päästämättä yhtäkään maalia Naisten Futsal-Liigassa.”

Tomi itse näkee erityisesti pitkäjänteisen työn tuovan etuja: ”FTK:lla on seurana pitkä historia futsalin parista ja naisten joukkueessa moni pelaaja on ollut mukana jo vuosia. Sitä kokemusta ei voi ostaa! Minulla on joukkueessa treenattavina joukko hyviä maalivahteja, joista kaikilla on vielä rutkasti kehittymispotentiaalia. Pelaajien korkea motivaatio oppia helpottaa omaa työtäni tietenkin paljon.”