FootBallFi

HISTORIA

covach

Vuoden 1995 alussa ryhmä samanhenkisiä ihmisiä käyttivät oman ponnistelun ja kokemuksen hyväksi kehittämään ja edistämään jalkapalloa Kemi-Tornio alueella(F.T.K.).

Ryhmän ideana oli luoda ammatillinen järjestö, joka edistäisi Kemi-Tornion alueen jalkapallon suojelua ja kehittymistä voidakseen osallistua jalkapallokilpailuissa maan korkeimmilla tasoilla.

KEMI-TORNIO JALKAPALLOJOUKKUE

-Jalkapallon popularisointi Kemi-Tornio alueella lasten ja teini-ikäisten kesken – vuosittainen kesän jalkapallokoulu, parhaiden pelaajien ja valmentajien avustuksella. (Lounais-Lappi jalkapallokoulu)

-Valintajärjestelmän luominen, jonka avulla valitaan lahjakkaita pelaajia yhteen harjoitusryhmään. Treeniohjelman järjestäminen, jonka tavoitteena on parantaa nuorten urheilijoiden taitoja ja opettaa tietämystä jalkapallosta.(Kemi-Tornio jalkapallokouluyhdistys ry)

-Yhteistyömahdollisuuksien tutkimus muiden jalkapalloliittojen kanssa.(Football Team Kemi-Tornio / FT Kemi – Tornio / FTK)

JALKAPALLOTURNAUS KEMI

-Talvella sponsoreiden ja fanien kiinnostuksen ylläpitäminen Kemissä pidettävän kansainvälisen jalkapalloturnauksen avulla, johon osallistuvat alueen parhaat jalkapallojoukkueet.