Futsal

3.4.2019 FTK JATKAA HARJOITTELUA VIIKON TAUON JÄLKEEN

FTK:n naisten joukkue jatkaa harjoittelua viikon tauon jälkeen. Valmistautuminen kauteen 2019–2020 aloitetaankin siten käytännössä heti.

Keskiviikkona 3.4. ohjelmassa ovat fyysiset testit Aspen-hallilla. Testitulosten perusteella pelaajille laaditaan henkilökohtainen fysiikkaohjelma, jonka vaikutuksia arvioidaan tulevien testikierrosten aikana nopeuden, kimmoisuuden, kestävyyden ja voiman osalta.

 

KAUDEN 2018-2019 YHTEENVETO

Valmentaja Oleg Eprintsev vetää kauden pakettiin, kertoo vuosista FTK:n valmentajana sekä valottaa joukkueen tulevia suunnitelmia. Annetaan siis vuoro Olegille!

LÄHTÖKOHDAT KAUTEEN
Aloitimme valmistautumisen kauteen 2018–2019 käytännössä toukokuussa, jolloin joukkue harjoitteli kerran viikossa yhdessä. Pelaajat tekivät fysiikan eteen töitä omalla ajallaan ja osa pelasi lisäksi kesällä jalkapalloa. Alkusyksystä näytti, että joukkueen runko säilyy pitkälti ennallaan maajoukkuepelaajien Tiia Juntikan ja Anna Keräsen johdolla, mutta sitten kävi ilmi, että kokenut Laura Jantunen (35) ja Tanja Miettunen eivät pysty varmuudella pelaamaan. Myös monivuotinen runkopelaaja Linda Tikkanen (25) jäi pois kokoonpanosta. Kun edellisellä kaudella 2017–2018 erinomaisesti pelannut Iida Jaako (24) ei pystynyt myöskään alkukaudesta pelaamaan, kävi selväksi, että oli tarpeellista rekrytoida muutama lisäpelaaja rinkiin mukaan. Kokenut Sofia Husso (30) tuli OPA:sta ja paikalliset nuoret nostettiin mukaan rinkiin: Charlotta Simonaho (21), Alisa Kakko (15) ja vähän myöhemmin Iida Mäki-Iso (17), Emmi Niemi (18), Greta Moilanen (14) ja Tea Helminen (20).

Myös joukkueenjohdossa tapahtui: managerimme Allan Fjellvind ei pystynyt olemaan alkukaudesta mukana lähes kahteen kuukauteen. Kun vielä itse olin samalla ToPV:n miesten joukkueen päävalmentaja, en käytännössä pystynyt olemaan mukana FTK:n joukkueen monissa peleissä, siirtyivät vastuu ja paineet muille valmennustiimin jäsenille. Valmentajana ensimmäisen kauden toimineet Laura Jantunen, mv-valmentaja Tomi Alapekkala ja kapteeni Maria Lehto paikkasivat tontilla.

Kaikesta huolimatta olin erittäin luottavainen, että FTK pystyy taistelemaan playoff-paikasta ja sitä kautta mitaleista, jopa suomenmestaruudesta.

KAUSI  2018–2019 TIIVISTETYSTI
FTK aloitti kauden hyvin. 5-5 tasapeli Porissa Musan Salamaa vastaan, jonka perään kaksi voittoa Jyväskylässä Liikunnan Riemua ja Torniossa Ylöjärven Ilvesta vastaan yhteismaaleilla 17-0! Seuraavassa ottelussa ACE:a vastaan johdimme vieraissa ensimmäisen puoliajan jälkeen 2-0 ja nuori maalivahtimme Senja Keisu (17) teki samalla FTK:n seuraennätyksen pelaamalla 121 minuuttia päästämättä maaliakaan.

Toisella puoliajalla ACE ensin tasoitti pelin ja kun FTK:n paras maalintekijä Tiia Juntikka otti punaisen kortin, siirtyi ACE johtoon ja voitti ottelun lopulta 4-3.

Tästä käynnistyi kauden ensimmäinen musta jakso, kun hävisimme ilman Tiia Juntikkaa ACE-tappion jälkeen kaksi ottelua kauden ennakkosuosikeille Ilves FS:lle ja GFT:lle. Otteluita, joissa oli jaossa tärkeitä pisteitä.

Seuraavaksi voitimme kaksi ottelua: Team Vanpa Vantaalla ja KaDy:n Jyväskylässä. Tuntui, että selvisimme ensimmäisestä koetuksesta. Peli kuitenkin oli aaltoilevaan ja suoritusten taso liikkui hissillä: toisaalta hyviä, toisaalta huonoja hetkiä – välillä saman ottelun sisälläkin. Tappio Fc Sportille (johdimme ottelua 2-0, hävisimme sen 3-4), 14-0 voitto KaDy:stä ja tappio MuSa:lle 5-7.

Jälkikäteen katsoen näkisin, että 15.12.–5.1. kohtasimme kauden toisen mustan jakson, jolloin avainpelaajia oli poissa peleissä sairastumisten ja muiden eri syiden vuoksi. Voitoilla KaDy:stä, Ylöjärven Ilveksestä ja varsinkin ACE:sta olimme kuitenkin jälleen asetetussa tavoitteessa eli playoff-paikan saavuttamisessa kiinni. Pelasimme syksyllä paljon vieraspelejä ja edessä olikin kolme kotiottelua, mutta… Pitkä noin kuukauden tauko tuli katkaisemaan hyvän vauhdin. Harjoittelimme huonosti, kun pelaajat olivat jatkuvasti kipeänä ja poissa harjoituksista. Pelituntuma oli huono ja tuloksena 2-4 tappio sarjan häntäpään joukkueelle Team Vanpalle kauden huonoimmalla esityksellä.

Sisuuntuneina voitimme viikon päästä suomenmestarit ja cupin voittaneen GFT:n 6-2 kauden parhaalla esityksellä. Hissi sahasi jälleen pelillisten ääripäiden väliä: KaDy:stä 5-3 voitto (olimme alussa 0-2 tappiolla) ja Fc Sportia vastaan hävisimme 4-6 (alussa olimme tappiolla 0-2).

Kilpailullinen tulos kaudesta oli 6. sija, pettymys ja alle asetettujen tavoitteiden, mutta se ei ole koko totuus kauden annista tai onnistumisesta. Plussina voi mainita ainakin:
+FTK teki joukkueena runkosarjassa eniten maaleja: 90 kpl. Tämä on myös FTK:n kausiennätys.
+FTK oli joukkueena runkosarjan toiseksi paras maaliero, +34 – vain runkosarjan voittaja Ilves FS oli parempi.
+Kaikkiaan joukkueesta peräti neljä pelaajaa oli runkosarjan pistepörssissä 15 parhaan joukossa. Tämä on joukkueista eniten, vertailun vuoksi esimerkiksi GFT:llä ja Fc Sportilla pelaajia samaan porukkaan mahtui 3 kpl, Ilveksellä ja ACE:lla 2 kpl ja MuSa:lla 1. Onnistumisia siis oli myös laajalla rintamalla, eikä kukaan neljästä pelaajastamme pelannut edes kaikissa otteluissa: Tiia Juntikka (40+18) oli mukana kuudessatoista pelissä, Maria Ollila (10+14) viidessätoista ottelussa, Anna Keränen (12+9) seitsemässätoista ja Sanna Rautio (14+4) kuudessatoista kaikkiaan kahdeksastatoista pelistä.
+Tiia Juntikka oli koko sarjan ylivoimaisesti paras maalintekijä 40 maalillaan.
+Peräti viisi FTK:n pelaajaa oli ehdolla maajoukkueeseen: Tiia Juntikka (26), Anna Keränen (24) ja uutena Sanna Rautio (20) olivat kokoonpanossa, mutta tyrkyllä mukaan olivat myös hienoja näyttöjä antaneet nuoret Maria Ollila (18) ja Heta Huhtaniska (19).
+FTK:n nuoret pelaajat kehittyivät kauden aikana valtavasti, edellä mainittujen lisäksi nostettakoon esiin maalivahdit Senja Keisu (17) ja Alisa Kakko (15) sekä kenttäpelaajat Iida Mäki-Iso (17), Emmi Niemi (18), Tea Helminen (20) ja Charlotta Simonaho (21).

Kaikki edellä mainitut plussat kertovat siitä, että vaikka toivottua tulosta ei saavutettu, on FTK:lla hyvät mahdollisuudet jatkossakin pelata valtakunnallisesta Naisten Futsal-Liigassa ja menestyä. Viimeisen pelin jälkeen pidimme joukkueena palaverin, jossa itsekriittisesti ja rakentavasti puhuimme pelaajien ja joukkueen taustojen kanssa kaudesta 2018–2019.

Tiia Juntikka palkittiin Palloliiton Pohjois-Suomen piirin vuoden nais-futsalpelaajana.

VUOSISTA FTK:N PERÄSIMESSÄ – SEKÄ VÄHÄN TULEVAISUUDESTA
Tulin FTK:n naisten joukkueen valmentajaksi joukkueen historiallisen katastrofaalisen kauden 2014–2015 jälkeen, kun toiminnan loppuminen oli realistinen uhka. Joukkueessa oli vain 8 pelaajaa, monissa otteluissa viidestä kuuteen. Harjoituksia piti usein peruuttaa, kun harjoituksiin tulijoita ei ollut. Alkukaudesta hävisimme Ilves FS:lle 14-0, Fc Sportille ja GFT:lle 7-1. Tuloksena oli 7. sija, kun valtakunnallista sarjaa pelattiin ensi kertaa yhdeksällä joukkueella. 16 ottelusta keräsimme pisteitä 16 ja maaliero oli -25 (vaikkakin jo tuolloin Tiia Juntikka oli sarjan toiseksi paras maalintekijä 33 pisteellä). Yhdessä joukkueenjohdon, Allan Fjellvindin ja Jouko Räätärin kanssa teimme suunnitelman, jonka tavoitteena oli nostaa seura takaisin valtakunnallisen naisten futsalin huipulle – ja onnistuimme siinä!

Kolmella seuraavalla kaudella FTK:n joukkue on aina päässyt Naisten Futsal-Liigassa neljän parhaan joukkoon ja taistelemaan mitaleista. Neljän vuoden aikana FTK:ssa tapahtui käytännössä sukupolvenvaihdos. Tämän vuoden pelaajista vain Tiia Juntikalla ja joukkueen kapteenilla Maria Lehdolla on takana mainetta ja kunniaa, sillä he olivat mukana voittamassa suomenmestaruuksia 2008 ja 2012 sekä SM-pronssia vuosina 2013 ja 2014. Myös Yhdysvalloissa opiskeleva Emma Heikkilä, joka saapui joukkueeseen joulun aikaan kolmen ottelun ajaksi, kuului ”kultaiseen kokoonpanoon”. FTK on nyt ainoa suomalainen futsaljoukkue, joka on pelannut kaikissa kilpailuissa vuodesta 1997. Maratontaulukossa joukkue on 3. sijalla.

Ensi kaudella FTK on nuori: joukkueen keski-ikä on 20,9 v. ja seuraavalle kaudelle jatkuvia pelaajasopimuksia on 16 kpl – potentiaali on valtava. Lähiaikoina tulen esittämään joukkueenjohdolle kehittämissuunnitelman joukkueen toimintaedellytysten parantamiseksi seuraavan kolmen vuoden aikana. Kun suunnitelma on valmis, olen mukana sen toteuttamisessa ja toimeen panossa – en kuitenkaan valmentajana, sillä tehtävän yhdistäminen miesten Futsal-Liigaan nousseen ToPV:n päävalmentajan vastuun kanssa on mahdoton. Jatkan seurassamme toiminnanjohtajana ja valmennuspäällikkönä.

Lopuksi haluan kiittää pelaajia, valmennustiimiä ja joukkueenjohtoa hyvästä sitoutumisesta FTK:n toimintaan tällä kaudella. Kiitos kaudesta kuuluu myös yhteistyökumppaneille ja faneille. Ilman tukeanne ja yhteistyötä yllämainitut saavutukset ja tavoitteet eivät olisi mahdollisia!

FTK ­– TÄMÄ OK!
-Oleg

FTK:N JOUKKUE 2018–2019

Maalivahdit: Maria Lehto, Alisa Kakko, Senja Keisu

Kenttäpelaajat: Emma Heikkilä, Jenni Suhonen, Tea Helminen, Sofia Husso, Greta Moilanen, Tiia Juntikka, Charlotta Simonaho, Sanna Rautio, Iida Mäki-Iso, Maria Ollila, Emmi Niemi, Heta Huhtaniska, Iida Jaako, Anna Keränen

Manageri: Allan Fjellvind

Valmennus: Oleg Eprintsev, Laura Jantunen

Maalivahtivalmentajat: Tomi Alapekkala ja Maria Lehto (helmikuusta)

Joukkueenjohtaja: Jouko Räätäri

23.3.2019 FC Sport – FTK 6-4 (2-0), Juntikka pistepörssin voittaja

Maalit: 1-0 Maarit Vitikka (3.57), 2-0 Vilma Rosenström (12.53), 3-0 Maarit Vitikka (24.11), 3-1 Sanna Rautio (34.36), 3-2 Tiia Juntikka (25.31), 4-2 Pipsa Lahtinen (35.01), 5-2 Sandra Lind (37.59), 5-3 Sanna Rautio (39.02), 6-3 Tiialeena Hakala (39.32), 6-4 Sanna Rautio (39.41)

Vaasassa kotijoukkue FC Sport-j meni Maarit Vitikan maalilla johtoon ajassa 3.57. Avausjakson toisesta maalista vastasi Vilma Rosenström, joka osui pelikellon näyttäessä lukemia 12.53. Toisen jakson alussa Vitikan toinen maali vei kotijoukkueen jo 3-0-johtoon, mutta FTK:n Sanna Rautio kavensi vain 25 sekuntia myöhemmin. Tästä meni jälleen vain 55 sekuntia ennen Tiia Juntikan 3-2-osumaa. Viisi minuuttia ennen loppua syntynyt Pipsa Lahtisen osuma kasvatti FC Sport-j:n johdon jälleen kahteen maaliin, ja ajassa 37.59 syntynyt Sandra Lindin maali alkoi jo varmistella kotijoukkueen voittoa. 58 sekuntia ennen loppua tullut Sanna Raution kavennus antoi vieraille vielä pientä toivonkipinää, mutta 30 sekunnin päästä Tiialeena Hakala muutti lukemat 6-3:een. FTK osui myös vielä kerran, kun Rautio täydensi hattutemppunsa, mutta lopputulokseksi kirjattiin FC Sport-j:n 6-4-kotivoitto.

FC Sport-j piti voitollaan paikkansa sarjakolmosena. Vaasalaiset kohtaavat välierissä tamperelaisen ACE:n. FTK sijoittui runkosarjassa kuudenneksi. FC Sport-j:n paras pistenainen runkosarjassa oli Tiialeena Hakala tehoilla 18+18=36. FTK:n Tiia Juntikka voitti Naisten Futsal-Liigan pistepörssin taottuaan 16 pelaamassaan ottelussa pisteet 40+18=58. FTK teki runkosarjassa joukkueena myös eniten maaleja, yhteensä komeat 90 kpl! Muita pistehaita olivat Maria Ollila (10+14=24), Anna Keränen (12+9=21) ja Sanna Rautio (14+4=20). Kauden tilastot löydät täältä.

Ottelun tilastot: https://www.palloliitto.fi/ottelu/1070842

16.3.2019 FTK voittoon KaDystä värikkäiden vaiheiden jälkeen 5-3 (3-2)

Lauantaina 16.3.2019 Putaan urheiluhallilla kohtasivat liigaottelussa pudotuspeleihin tähyävä FTK ja KaDy. Vieraat aloittivat ottelun vauhdikkaasti siirtyen ensimmäisestä tilanteesta johtoon ja lisäten johtoaan ennen kymmenettä peliminuuttia. Kotijoukkue kiri kuitenkin ensimmäisellä puoliajalla rinnalle ja vielä ohi. Toiselle jaksolle lähdettiin FTK:n johtaessa 3-2. Toisella puoliajalla kotijoukkue piti KaDyn loitolla vaarallisilta paikoilta ja onnistui iskemään pallon vieraiden verkkoihin pariin otteeseen. Summerin päräyttäessä ottelun päättyneeksi tulostaululla oli 5-3 lukemat FTK:lle. Voitto ei kuitenkaan riittänyt pitämään FTK:n pudotuspelihaaveita yllä, sillä samaan aikaan FC Sport voitti MuSan, jonka myötä FTK:n mahdollisuudet pudotuspeleihin murenivat.

Ottelutilastot: https://www.palloliitto.fi/ottelu/1070846

Kooste: https://www.lapinkansa.fi/videot/ftk-kady-16-3-2019/3b1f00ee-ce88-4ad8-adc6-1ff904540d1a

11.3.2019 Anna, Sanna ja Tiia viettivät hiihtolomaa maajoukkueleirillä

Tiia, Anna ja Sanna sinivalkoisissa.

Anna Keränen, Sanna Rautio ja Tiia Juntikka leireilivät viikolla 10 maajoukkueen kanssa Eerikkilässä. Viikonloppuleiri pidettiin 8–10.3.

”Kokonaisuutena leirin harjoitustapahtumissa oli todella hyvä tempo tekemisessä ja myös oppimista edistävä ilmapiiri. Leirin aikana tuli käytyä myös paljon hyviä keskusteluja”, Sanna niputti tapahtuman annin.

Joukkueen seuraavat ottelut ovat huhtikuun lopussa vieraissa Tshekkiä vastaan ja nekin pidetään tiukasti mielessä.

3.3.2019 Selvä voitto Golden Futsal Teamistä lukemin 6-2 (2-0)

Maalit: 1-0 Maria Ollila (0.33), 2-0 Tiia Juntikka (12.07), 3-0 Maria Ollila (22.00), 3-1 Pirta Hiukka (25.31), 4-1 Sanna Rautio (34.26), 5-1 Tiia Juntikka (37.51), 5-2 Tuula Siren (39.33), 6-2 Tiia Juntikka (39.46)

Torniossa kotijoukkue FTK oli pakkovoiton edessä pitääkseen pudotuspelihaaveensa vielä elossa. FTK aloitti vahvasti, sillä Maria Ollila iski avausmaalin jo 33 sekunnin pelin jälkeen Tiia Juntikan syötöstä. Ajassa 12.07 Juntikka loi itselleen vetopaikan nopealla pyörähdyksellä ja laukoi pallon sisään tolpan kautta. Ilman espoolaisten pistepörssiä johtavaa Daniela Tjederiä pelannut GFT ei avausjaksolla maalinteossa onnistunut, joten tauolle mentiin 2-0-lukemissa.

Toisen jakson alussa FTK:n johto kasvoi Ollilan toimesta jo kolmeen maaliin, mutta ajassa 25.31 Pirta Hiukka kavensi muurista kimmonneen vapaapotkunsa paluupallosta 3-1:een. Reilut viisi minuuttia ennen loppua Tiia Juntikka merkkautti jo ottelun neljännen pisteensä tarjottuaan syötön Sanna Rautiolle, joka tykitti pallon komeasti yläkulmaan. GFT lähti hakemaan kavennusta lentävällä maalivahdilla, mutta verkot heiluivat toisessa päädyssä, kun Juntikka pääsi laukomaan FTK:n viidennen maalin tyhjiin. Lopulta myös GFT onnistui lentävällä maalivahdilla pelatessaan, kun Tuula Siren laukoi pallon takakulmaan 27 sekuntia ennen loppua. Loppulukemat 6-2 syntyivät ajassa 39.46, kun Tiia Juntikka iski hattutemppunsa täydentäneen osuman.

Naisten Futsal-Liigan pistepörssin kärkipaikalle palannut Juntikka oli mukana joukkueensa kaikissa maaleissa merkkauttaen tehot 3+3=6. FTK:n ero pudotuspeliviivan päällä olevaan FC Sport-j:hin pysyi kuudessa pisteessä, kun runkosarjaa on pelaamatta enää kaksi kierrosta. Tappion kokenut GFT putosi sarjataulukossa kolmanneksi.

Ottelun tilastot: https://www.palloliitto.fi/ottelu/1070851

Tilannekooste: https://www.lapinkansa.fi/videot/ftk-gft-3-3-2019/9ef8483c-0125-4110-8521-1042483340dd

24.2.2019 Team Vanpa vaikea vastus, lopputuloksena tappio numeroin 2-4 (1-2)

Ennen viikonlopun kierrosta neljän pisteen päässä pudotuspelipaikasta ollut FTK sai sunnuntaina Tornioon vieraakseen sarjassa yhdeksäntenä olevan Team Vanpan. Vieraat menivät reilussa seitsemässä minuutissa kahden maalin johtoon Anastasia Tkatsjovan ja Anna-Kaisa Hannukselan osumilla, mutta FTK:n pörssikärki Tiia Juntikka kavensi 1-2:een ajassa 15:56.

Toisen jakson alussa Sanna Rautio tasoitti Juntikan esityöstä 2-2:een, minkä jälkeen seuraava osumaa saatiin odottaa lähes 12 minuuttia. Vantaalaiset ottivat johdon takaisin itselleen Natalia Kusminin iskiessä terävästä vastahyökkäyksestä pallon etukulmaan ajassa 33:11. Vierasjoukkueen johto piti loppuminuuteille asti, ja lopulta Jasmine Stubbe pääsi laukomaan pallon tyhjiin ajassa 39:30 FTK:n hakiessa tasoitusta lentävällä maalivahdilla.

FTK:n pudotuspelihaaveet kokivat kolauksen, kun piste-ero neljäntenä olevaan FC Sport-j:hin kasvoi kuuteen pisteeseen. Edelleen yhdeksäntenä karsijan paikalla oleva Team Vanpa puolestaan nousi kolmen pisteen päähän Ylöjärven Ilveksestä ja KaDysta, joten runkosarjan kolmella viimeisellä kierroksella käydään kova kamppailu myös karsintapelien välttämisestä.

Maalit: 0-1 Anastasia Tkatsjova (3.16), 0-2 Anna-Kaisa Hannuksela (7.19), 1-2 Tiia Juntikka (15.56), 2-2 Sanna Rautio (21.24), 2-3 Natalia Kusmin (33.11), 2-4 Jasmine Stubbe (39.30)

Löydät ottelukoosteen täältä: https://www.lapinkansa.fi/videot/ftk-team-vanpa-24-2-2019/f781e220-2938-496b-a654-6b209b60c577

21.2.2019 Juntikka, Keränen ja Rautio saivat kutsun maajoukkueleirille

Naisten futsalmaajoukkueen kalenterivuosi pyörähtää toden teolla käyntiin maaliskuun alussa Eerikkilässä järjestettävän maajoukkueleirin myötä.

Päävalmentaja Jaakko Laitinen on nimennyt 8.–10.3 pidettävälle leirille joukkueen, joka on sekoitus maajoukkuetasolla kokeneempaa kaartia ja uudempia tulokkaita. FTK:sta mukaan on kutsuttu Tiia Juntikka, Anna Keränen ja Sanna Rautio.

Palloliiton uutiseen: https://www.palloliitto.fi/jalkapallouutiset/naisten-futsalmaajoukkue-nimetty-maaliskuun-leirille

11.2.2019 Ladies Cup 2018-2019 saatiin päätökseen!

Ladies Cupin viimeinen turnaus pelattiin sunnuntaina 10.2. Turnauksen tarkoituksena oli tuoda futsalia lajina näkyvämmäksi. Turnaukseen osallistui neljä naisjoukkuetta: yksi Rovaniemeltä ja loput kolme Torniosta.

Viimeinen turnaus käynnistettiin pelaamalla välierät. Otteluparit muodostuivat sarjataulukon perusteella niin, että sarjassa ensimmäisenä ollut FTK-reservi pelasi ottelun neljäntenä olleen Rovaniemi Unitedin kanssa – toisen otteluparin ollen näin TP-47 ja ToJK.

Ensimmäisenä pelattiin edellä mainittu FTK-reservi vastaan Rovaniemi United -ottelu. Voittaja saatiin selville vasta rangaistuslaukauskisan jälkeen, jossa FTK-reservi oli niukasti parempi 3-2 tuloksella. Myös toinen välieräpari oli tiukka: siinä TP-47 otti voiton lukemin 2-1.

Seuraavaksi pelattiin sijoitusottelut. ”Pronssiottelussa” kohtasivat ToJK ja Rovaniemi United. Tämäkin ottelu oli tasaista vääntöä, mutta lopulta kolmannen sijan turnauksessa vei ansaitusti ToJK tuloksella 3-1.

Finaalissa kohtasivat FTK-reservi ja TP-47. Oleg Eprintsevin luotsaama joukkue oli parempi tuloksella 2-4. Ladies Cupin kauden 2018-2019 voittaja on siis TP-47 naisjoukkue. Onnea voittajille!

Voittajajoukkueen kokoonpano:
1 Lahdenperä Elina
5 Alajärvi Noora
8 Tuokko Katri
13 Lahdenperä Anni
26 Lipponen Tiia
30 Junes Elina
39 Frantti Emma
47 Koivurova Noora
51 Kurtti Noora
Valmentaja Oleg Eprintsev
Joukkueenjohtaja Lahdenperä Kristiina
Huoltaja Tuokko Jouko

Jo turnauksen alussa oltiin puhuttu, että turnauksen aikana valitaan joukkueista tähdistöjoukkue, joka kohtaa turnauksen päätteeksi FTK:n liigajoukkueen. Tähdistöjoukkueen valmentajaksi valittu Tomi Alapekkala valitsi joukkueen turnauksen aikana.

Tähdistöotteluun valitut pelaajat:

TP-47: Tiia Lipponen, Noora Kurtti, Junes Elina, Noora Alajärvi, Noora Koivurova, Katri Tuokko ja Emma Frantti

ToJK: Marja Tilus jaCamtu Nguyen

Rovaniemi United: Susanna Hyvärinen

Tähdistön kohtasi FTK:n liigajoukkue seuraavalla kokoonpanolla:

1 Maria Lehto
4 Tea Helminen
7 Emmi Niemi
9 Tiia Juntikka
10 Charlotta Simonaho
11 Sanna Rautio
12 Alisa Kakko MV
14 Iiida Mäki-iso
15 Laura Jantunen
16 Maria Ollila
20 Anna Keränen

Liigajoukkue vei tässä ottelussa tähdistöä luvuin 11-0.

FTK haluaa kiittää kaikkia turnauksen järjestäjiä, joukkueita, pelaajia, talkoolaisia, tuomareita Iljaa ja Nikolaita ja erityisesti yleisöä! Kaudella 2019-2020 toivottavasti nähdään, jatkaako TP-47 turnauksen voittajana vai löytyykö kisassa haastaja hallitsevalle mestarille.

KIITOS!