Futsal

10.12.2017 – Futsalin pioneeriseura täyttää 20 vuotta

Suomen futsalin pioneeriseuroihin kuuluva Futsal Team Kemi-Tornio täyttää tänä vuonna 20 vuotta. FTK:n perustivat vuonna 1997 Oleg Eprintsev, Kari Vaalto, Eero Mäki-Jokela ja Juha Berg, ja joukkue voitti heti ensimmäisellä kaudellaan miesten futsalin Suomen mestaruuden. Sen jälkeen mestaruuksia on tullut miesten puolella kaksi lisää ja naisissa yhteensä kaksi.

Tulevana lauantaina FTK:n naiset pelaavat tärkeän ottelun, kun futsal-liigassa vastaan tulee Tampereen ACE. Ottelu alkaa Tornion Putaan hallilla kello 15.

Lue lisää

 

– Jos ajattelee meidän neljän parhaan joukkoon pääsyä, niin tämä on tärkeä peli. ACE on meidän kiistakumppani jo viime vuodelta, jolloin hävisimme heille pronssiottelussa. He pelaavat aggressiivisesti, ja heillä on maajoukkuemaalivahti, FTK:n valmentaja Oleg Eprintsev kertoo.

Eprintsev on FTK:n perustajajäsen. FTK perustettiin 23. lokakuuta vuonna 1997.

– Vuoden 1997 syksyllä Jyväskylässä pelattiin Suomen ensimmäinen futsal-turnaus, ja olimme siellä Kari Vaallon kanssa paikanpäällä. Kun tulimme sieltä, päätimme perustaa futsalia pelaavan seuran myös Kemi-Tornio -alueelle, Eprintsev muistelee.

– Jalkapallon harjoituskausi on Suomessa pitkä, joten futsal sopii siihen hyvin, hän jatkaa.

FTK voitti heti ensimmäisellä kaudellaan Suomen mestaruuden.

– Ensimmäisen viiden vuoden aikana olimme joka kerta SM-loppuottelussa ja kolme kertaa voitimme SM-kultaa. Pelasimme myös kahdesti UEFA-cupissa, Eprintsev muistuttaa.

 

20 vuotta sitten futsalia ei pelannut Kemi-Tornio alueella kukaan, nyt FTK:n naisten lisäksi TP-47 on kahdella joukkueella mukana naisten piirisarjassa ja miehissä FC Kemi pelaa liigassa sekä ToPV Kakkosessa. Lisäksi futsalissa on juniorijoukkueita.

– Kun aloitimme, urheiluhalleissa ei ollut futsaliin kenttiä eikä oikeita futsal-maaleja, Eprintsev naurahtaa.

Eprintsev itse on pelannut futsalia aikanaan Neuvostoliiton maajoukkueessa, ja osallistunut myös lajin MM-kisoihin.

– FTK:n ensimmäisestä vuodesta on ehkä parhaimmat muistot. Futsal on Suomessa 20 vuoden aikana kehittynyt paljon, mutta me olimme jo alkuaikoina yksilöinä kovalla tasolla, Eprintsev sanoo ja luettelee pelaajista muun muassa Keijo Huuskon, Juha Pasojan, Jussi Hakasalon ja kolminkertaisen Suomen mestarin Kalle Rönkön.

FTK:n miehet voittivat futsalin Suomen mestaruuden vuosina 1999, 2001 ja 2002. Miesten edustusjoukkueen tarina päättyi kuitenkin toistaiseksi liigasta putoamiseen vuonna 2009.

 

Kymmenen vuotta sitten taipaleensa aloitti FTK:n naisten joukkue, ja myös se saavutti heti menetystä. Joukkue voitti Suomen mestaruuden vuosina 2009 ja 2012. Noista menestysjoukkueista edelleen mukana ovat Tiia Juntikka, Laura Jantunen ja Tanja Miettunen.

– Taustajoukoissa Allan Fjellvind ja Jouko Räätäri ovat alusta asti olleet naisten joukkueen mukana, ja ilman heitä toiminta ei olisi pyörinyt. Kalle Huusko oli puolestaan ensimmäinen valmentaja, ja joukkue voitti hänen johdollaan kaksi Suomen mestaruutta, Eprintsev kiittelee.

Aikanaan FTK:n ykkösajatus oli että Kemi-Tornio -alueella olisi yksi jalkapallon huippujoukkue.

– Myöhemmin FTK on ollut täydentämässä alueen jalkapallojoukkueiden toimintaa ja rakentamassa yhteistyötä niiden välille, ja sitä se on edelleen, Eprintsev painottaa.

 

FTK:n Tiia Juntikka on Suomen kaikkien aikojen parhaimpia naispuolisia futsalin pelaajia.

Juttu Tapani Juusola
Kuva Teemu Kvist

30.11.2017 – FTK:ssa tehokas maajoukkuekaksikko

Tiia Juntikka ja Anna Keränen vakuuttivat naisten ensimmäisissä futsalmaaotteluissa.

Futsal Team Kemi-Tornion Tiia Juntikka, 25, ja Anna Keränen, 23, valittiin Suomen kaikkien aikojen ensimmäiseen naisten futsalmaajoukkueeseen joka pelasi marraskuun puolessa välissä kahdesti Puolaa vastaan.

Lue lisää

 

Puolassa pelatut historialliset maaottelut sujuivat Suomelta ja kemiläiskaksikolta hienosti. Suomi voitti molemmat ottelut ja Tiia Juntikka teki maalin kummassakin pelissä. Juntikka sai kunnian tehdä myös naisten futsalmaajoukkuehistorian ensimmäisen maalin. Anna Keränen puolestaan pääsi pelaamaan jälkimmäisessä ottelussa, ja teki myös heti maalin.

– Puolalla oli taitavia yksilöitä. Vauhti niissä peleissä oli paljon kovempi kuin naisten futsal-liigassa, Juntikka kertoo.

Suomi-Puola -maaottelut olivat tiukkoja, sillä Suomi voitti ensimmäisen ottelun 2-1 ja toisen 3-2.

– Oli mahtava kokemus olla maajoukkueen mukana, ja varsinkin kun Suomen joukkue pelasi hienot pelit. Ja niissä peleissä näki että sillä tasolla pärjää myös itsekin, Keränen iloitsee.

Seuraavat naisten maaottelut ovat vuorossa ensi helmikuussa Hollannissa. Suomi kohtaa silloin Hollannin kahdesti, ja valmistautuu samalla ensi syksynä alkaviin EM-karsintoihin.

– Ehdottomasti haluan olla mukana maajoukkueessa jatkossakin. Annan kanssa annettiin ainakin hyvät näytöt Puola-peleissä, Juntikka painottaa.

– Parhaani teen, ja katsotaan mihin se riittää. Mukava olisi tietenkin EM-karsinnoissa olla mukana, Keränen puolestaan sanoo.

Tiia Juntikka on kuulunut jo vuosia naisten futsal-liigan parhaimpiin pelaajiin. Hänen rinnalleen voidaan nostaa Espoon GFT:n Daniela Tjeder josta tuli Puola-otteluiden myötä ensimmäinen naispelaaja, joka on edustanut Suomea A-maajoukkuetasolla sekä futsalissa että jalkapallossa.

Myös Juntikan juuret ovat jalkapallossa. Hän on Kemin Innon kasvatti, ja oli alueen parhaimpia naisjalkapalloilijoita. Juntikka halusi kuitenkin muutama vuosi sitten keskittyä täysillä futsaliin.

– Vähän jalkapallossa pidän vielä kesäisin kuntoa yllä, ravintolapäällikkönä työskentelevä Juntikka itse toteaa.

Anna Keränen on ammatiltaan lähihoitaja. Hän on Tervolan Palloseuran kasvatti, ja pelasi jalkapalloa muun muassa Merilappi Unitedin menestyksekkäässä B-tyttöjen joukkueessa.

– Jalkaterä murtui kolme kertaa jalkapallossa, ja jätin sen lajin pois. Kuntoutin jalkaa, ja tämä on nyt kolmas kauteni futsalissa. Pelaan vieläkin jonkun verran jalkapalloa, mutta en tavoitteellisesti.

Naisten futsalmaajoukkuetta valmentaa Tampereen Ilveksen naisten futsal-liigajoukkueen päävalmentaja Jaakko Laitinen.

– Olihan se mahtava kokemus pelata ensimmäiset naisten A-maaottelut joita naisten futsal on kuitenkin Suomessa odottanut jo useampia vuosia, Laitinen muistuttaa.

Ensi syksynä alkavat karsinnat naisten kaikkien aikojen ensimmäisiin futsalin EM-kisoihin.

– Ensimmäisiin EM-kisoihin pääsee vain neljä maata. Ensimmäisestä karsintavaiheesta meillä on kuitenkin tavoite päästä jatkoon, ja uskon että Suomella on mahdollisuudet Euroopassa ainakin kymmenen parhaan joukkoon, Laitinen mietiskelee.

Laitinen kehuu maajoukkueen kemiläiskaksikkoa.

– Tiia on liigan kovimpia hyökkääjiä, ja on ollut sitä jo monta vuotta. Anna on pelannut vähemmän aikaa, mutta on tosi hyvin löytänyt tämän lajin ja onnistunut. Puolassa hän pelasi ihan loistavasti.

Tapani Juusola

29.11.2017 – Nälkää jäi viime kaudesta

Futsal Team Kemi-Tornio voitti viime viikonloppuna ensimmäistä kertaa naisten futsal-liigassa Tampereen Ilveksen. Ilves on voittanut peräti neljä edellistä naisten Suomen mestaruutta, ja on tällä hetkellä sarjassa GFT:n jälkeen toisena.

Kemiläiset Tiia Juntikka (vas.) ja Anna Keränen pelaavat Suomen kaikkien aikojen ensimmäisessä naisten futsalmaajoukkueessa. Kuva: Maarit Kainulainen.

Lue lisää

 

FTK on sarjassa nyt viidentenä, kun neljä parasta pääsee pudotuspeleihin. Viimeisimmän mitalinsa FTK saavutti vuonna 2014 jolloin se otti SM-pronssia. Suomen mestaruuden joukkue on voittanut vuosina 2009 ja 2012.

– Tällä kaudella tähtäämme ensin neljän joukkoon, ja sitä kautta mitaleille. Viime kaudella jäimme neljänneksi, joten nälkää on. Joka peli tietenkin halutaan voittaa, Tiia Juntikka sanoo.

Viime kauden pronssiottelu Tampereen ACE:a vastaan oli Juntikalle murheellinen. Hän loukkaantui jo viiden minuutin kohdalla FTK:n johtaessa 1-0. Lopulta FTK hävisi 1-6.

Juntikka on tällä kaudella ollut jälleen vahva, sillä hän johtaa naisten futsal-liigan pistepörssiä tehoin 8+7. Anna Keränen on puolestaan pistepörssissä kahdeksantena tehoin 7+3.

– Ilves-voitto antoi meille hyvät tsempit eteenpäin, Keränen toteaa.

FTK pelaa seuraavan ottelunsa naisten futsal-liigassa 16. päivä joulukuuta ACE:a vastaan. Ottelu alkaa Tornion Putaan hallilla kello 15.

Tapani Juusola

25.11.2017 – FTK:lle historiallinen voitto Ilveksestä

Futsal Team Kemi-Tornio voitti ensimmäistä kertaa Tampereen Ilveksen naisten futsal-liigassa. Tornion Putaan hallilla pelatussa ottelussa FTK oli Ilveksen lopun kovasta painostuksesta huolimatta 4-2 (2-1) parempi.

– Tiukkaa puolustamista, ja hyviä vastahyökkäyksiä, FTK:n viimeisen maalin tehnyt maajoukkuepelaaja Anna Keränen tiivisti voiton avaimet.

FTK:n toinen maajoukkuepelaaja Tiia Juntikka teki ottelun kaksi ensimmäistä maalia ensimmäisen jakson alkupuolella. Ilves tuli ennen taukoa maalin päähän, mutta Jenni Suhonen vei kotijoukkueen 3-1 -johtoon heti toisen jakson alussa.

Lue lisää

 

Ilves otti jo hyvissä ajoin maalivahdin pois, mutta Juntikan ovela sivurajapotku tavoitti maalin edestä Keräsen joka kääntyi ja teki ratkaisevan tuntuisen 4-1 -osuman reilut viisi minuuttia ennen loppua.

Tamperelaiset tekivät melkein heti perään vielä kavennuksen, mutta eivät enempää. Yksi FTK:n voiton takuunaisista oli kovassa pommituksessa ollut maalivahti Maria Lehto, joka sai myös syöttöpisteen Juntikan toiseen maaliin.

– Tämä oli meidän peli. Pelasimme rohkeasti, kapteenin nauhaa kantanut Juntikka iloitsi.

FTK jatkaa sarjassa voitosta huolimatta viidentenä. Ilves on toisena tasapistein sarjaa johtavan Espoon GFT:n kanssa.

Tapani Juusola

8.11.2017 – FTK hyytyi salama-alun jälkeen

Naisten futsal-liigassa Futsal Team Kemi-Tornio hyytyi 2-5 (2-3) -kotitappioon Vaasan Sportia vastaan, vaikka aloitti ottelun hyvin. Anna Keränen vei FTK:n johtoon heti pelin ensimmäisellä minuutilla. Sen jälkeen vieraat iskivät kolme maalia ennen kuin Jenni Suhonen kavensi taukotilanteeksi 2-3.

Toisella jaksolla maalinteossa onnistui vain Sport. Joukkue on aloittanut kauden muutenkin hyvin, sillä se on kärsinyt vain yhden tappion ja on sarjassa toisena. FTK:lle tappio oli kauden kolmas, ja se on tällä hetkellä seitsemällä pisteellä sarjassa viidentenä.

Lue lisää

 

Seuraavan ottelunsa FTK pelaa 11. päivä marraskuuta jolloin Tornion Putaan hallille vieraaksi saapuu Liikunnan Riemu Jyväskylästä.

Tapani Juusola

7.11.2017 – FTK yrittää palata mitalikantaan

Futsal Team Kemi-Tornio yrittää tällä kaudella palata taas mitalikantaan naisten Futsal-liigassa. Kahdella edellisellä kaudella joukkue on sijoittunut neljänneksi. FTK voitti viimeksi SM-mitalin vuonna 2014, jolloin se sai pronssia.

FTK 2017-18: 1 Wilma Ylijoutsijärvi (mv), 3 Jenni Suhonen, 4 Tiia Lipponen, 5 Emma Heikkilä, 9 Tiia Juntikka, 10 Linda Tikkanen, 11 Sanna Rautio, 12 Maria Lehto (mv), 13 Tanja Miettunen, 14 Iida Mäki-Iso, 15 Laura Jantunen (C), 16 Maria Ollila, 17 Leila Haapea, 18 Heta Huhtaniska, 19 Iida Jaako, 20 Anna Keränen.

Valmentajat: Oleg Eprintsev ja Allan Fjellvind. Joukkueenjohtaja: Jouko Räätäri.

Lue lisää

FTK saavutti SM-pronssia myös vuonna 2013. Vuonna 2012 seura voitti kaikkien aikojen toisen Suomen mestaruutensa naisten futsalissa. Ensimmäinen tuli vuonna 2009.

Viime kaudella joukkue johti pronssiottelua Tampereella ACE:a vastaan tauolla 1-0, mutta hävisi lopulta 1-6.

– Tiia Juntikalta meni siinä pelissä nivelsiteet 1-0 -tilanteessa, ja sen jälkeen pelin luonne muuttui, FTK:n apuvalmentaja Allan Fjellvind päivittelee.

Tiia Juntikka on jo vuosia ollut Suomen parhaimpia naispuolisia futsalin pelaajia. Viime kaudella hän sijoittui liigan maalipörssissä toiseksi 38 osumalla.

– Tiia on kymmenen vuotta ollut Suomen naisten futsalin huipulla, ja on silti vasta 25-vuotias. Hän on Suomen paras naispuolinen futsalin pelaaja, FTK:n päävalmentaja ja manageri Oleg Eprintsev kehuu suojattiaan.

Juntikan lisäksi FTK:sta Suomen naisten futsalmaajoukkueeseen on noussut Anna Keränen. Naisten kaikkien aikojen ensimmäiset futsalmaaottelut pelataan Puolaa vastaan 18-19. päivä marraskuuta. Ensimmäiset EM-karsintapelit ovat puolestaan edessä ensi syksynä jolloin aletaan karsia kaikkien aikojen ensimmäisiin naisten futsalin Euroopan mestaruuskisoihin.

FTK:n tämä kausi on alkanut kaksijakoisesti. Joukkue muun muassa voitti vieraskentällä Espoossa GFT:n ensimmäistä kertaa viiteen vuoteen. Toisaalta kotona tuli sitten tappio Vaasan Sportille, jonka FTK oli voittanut joka kerta viisi vuotta putkeen.

Sarjassa FTK on kuuden ottelun jälkeen viidentenä.

– Playoffit ja mitali on selkeä tavoite, eli sarjassa pitää päästä ensin neljän joukkoon. Kahdella edellisellä kaudella olemme vakiinnuttaneet paikan kärjen takana, eli sijoittuneet juuri neljänneksi, Eprintsev painottaa.

Viime kauteen verrattuna FTK:lla on nyt paljon enemmän pelaajia käytössä. Seuralla on farmisopimus naisten futsalin Kakkosessa kahdella joukkueella pelaavan TP-47:n kanssa.

– Viime vuonna meillä oli vähän pelaajia, mutta he olivat sitoutuneita ja meillä oli tiivis ryhmä. Nyt meillä on paljon pelaajia, mutta se on myös uusi tilanne. Haluamme Allanin kanssa rakentaa nyt kaksi hyvää ketjua, Eprintsev kertoo.

– Viime kaudella pelaajia oli vähemmän. Emme hirveästi kärsineet siitä peleissä, mutta harjoituksissa kylläkin, Fjellvind puolestaan sanoo.

FTK harjoittelee kotikentällään Putaan hallilla kaksi kertaa viikossa, ja esimerkiksi viime tiistaina harjoituksissa oli peräti 22 pelaajaa kun farmijoukkue TP-47 oli myös mukana.

 

Tulevat kotiottelut: 11.11. klo 15:00 FTKRiemu, 25.11. FTKIlves FS, 16.12. FTKACE, 13.1. FTKFC Nokia, 17.2. FTKGFT, 24.2. FTKYIlves, 25.2. FTKKaDy.

FTK pelaa kotiottelunsa Putaan liikuntahallilla.

 

FTK:n Jenni Suhonen (vas.) on tehnyt tällä kaudella kaksi maalia naisten Futsal-liigassa. Kuva: Teemu Kvist.

 

FTK:n Linda Tikkanen (kesk.) on tehnyt tällä kaudella tehot 1+1 naisten Futsal-liigassa. Kuva: Teemu Kvist.

 

Juttu Tapani Juusola
Kuvat Teemu Kvist
Tornio

18.03.2017 – FTK:n kausi päättyi neljänteen sijaan

FTK päätti kautensa 6-1 tappioon pronssiottelussa AC Estudiantesia vastaan. FTK:n riveistä puuttui edellisessä ottelussa loukkaantunut Tanja Miettunen. Vierasjoukkue aloitti Tampereen Tamppiareenalla Tiia Juntikka ja Anna Keränen maajoukkueleirille.

Lue lisää

FTK:n kauden kaksi parasta maalintekijää Tiia Juntikka ja Anna Keränen on kutsuttu Eerikkilässä järjestettävälle naisten futsalmaajoukkueleirille. Leirin ajankohta on 31.3. – 2.4. Kolmipäiväiseen leiriin sisältyy joukkueen tapaamisten lisäksi kaikkiaan viidet harjoitukset.

pelin jälkeen. Viiden minuutin kohdalla FTK koki pahan takaiskun, kun joukkueen maalitykki Tiia Juntikka loukkaantui ja joutui jättämään pelin kesken. Vierasjoukkue onnistui kuitenkin säilyttämään johtoasemansa puoliajalle ja kaikki näytti hyvältä.

Toinen puoliaika alkoi kotijoukkueen painostuksella. ACE lisäsi vauhtia ja onnistui tasoituksessa puoliajan alussa. Jakson puolivälissä ACE iski minuutin sisällä kahdesti ja siirtyi jo 3-1 johtoon. Tämän jälkeen FTK oli pakotettu hakemaan maalia ilman maalivahtia siinä kuitenkaan onnistumatta. Sen sijaan kotijoukkue ACE iski vielä kolmesti ja näin pronssi jäi Tampereelle lukemin 6-1.

Allan Fjellvindin kommentit ottelusta:

Joukkue taisteli hyvin, mutta toisella puoliajalla emme pysyneet kotijoukkueen vauhdissa ja pronssi meni ansaitusti ACElle.

20.03.2017 – Tiia Juntikka ja Anna Keränen maajoukkueleirille

FTK:n kauden kaksi parasta maalintekijää Tiia Juntikka ( kuvassa takana) ja Anna Keränen on kutsuttu Eerikkilässä järjestettävälle naisten futsalmaajoukkueleirille.

Leirin ajankohta on 31.3. – 2.4. Kolmipäiväiseen leiriin sisältyy joukkueen tapaamisten lisäksi kaikkiaan viidet harjoitukset.

12.03.2017 – Playoffs 2. välierä FTK – ILVES FS 3-4 (2-2), otteluvoitot 0-2

 

FTK:n Tiia Juntikan ( vasemmalla ) hattutemppu ei sekään edes riittänyt viemään ottelua jatkoajalle Ilveksen taisteltua lopussa uhrautuvasti joka pallosta
( kuvassa: Jonna Kykkänen)

FTK ja Ilves FS tarjosivat yleisölle vauhdikkaan ja hyvätasoisen ottelun.

Lue lisää

FTK sai takaisin vahvuuteensa pelikiellosta vapautuneen Tanja Miettusen, mutta loistavan ottelun Tampereella pelannut kapteeni Laura Jantunen sairastui ottelun alla, eikä näin ollen ollut pelikuntoinen. Kotijoukkue sai kokoon vain seitsemän kenttäpelaajaa, minkä vuoksi se ei pystynyt lähtemään suunnitellusti kahdella kentällä. Vierasjoukkue Ilves FS teki yhden muutoksen toiseen otteluun laittaessaan maaliin tuoreen maalivahdin Lilli Sandströmin.

FTK siirtyi johtoon ottelun neljännellä minuutilla Tiia Juntikan osumalla. Ilves tasoitti ajassa 08.17, kun vapaapotku pelattiin lyhyenä ja laukausta seuranneen maalinedusruuhkan seurauksena oma maali. FTK:n maalivahti Wilma Ylijoutsijärvi loukkaantui tilanteessa, mutta pystyi onneksi kuitenkin jatkamaan ottelua.

Molemmat joukkueet taistelivat hyvin ja ottelu jatkui tasaisissa merkeissä. Ajassa 15.22 kotijoukkueella oli vaihto kesken, johon Ilves reagoi nopealla avauksella ja Emilia Jokisalo siirsi vieraat johtoon. FTK onnistui kuitenkin maalinteossa vielä ennen taukoa. Tiia Juntikan komea yksilösuoritus toi kotijoukkueen tasoihin ajassa 19.15

FTK aloitti toisen jakson vahvasti ja vierailijat olivat vaikeuksissa. Kotijoukkueella oli useampi erinomainen tilaisuus mennä johtoon, mutta maaliin asti palloa ei siltikään saatu.

Kotijoukkueen musta hetki sattui jakson puolivälissä, kun Ilves rankaisi kotijoukkueen tehottomuuden armottomalla tavalla. Ensin Emilia Jokisalon laukaus muuttaa suuntaa kotijoukkueen pelaajasta ja menee takanurkkaan, tilanne 3-2. Muutama minuutti tästä Jokisalo laukoi jälleen ja Liisa Kuuloja ohjasi pallon maaliin suoraan ilmasta.

FTK taisteli loppuun asti ja pystyi luomaan vaarallisia tilanteita vieraiden maalille. Paras tilanne syntyi, kun Tiia Juntikka pääsi nokikkain maalivahdin kanssa ja onnistui vielä kiertämään hänet, jonka jälkeen vastustaja pääsi häiritsemään rikkoen monen mielestä rangaistuspotkun arvoisesti. Rike jäi kuitenkin tuomitsematta. FTK pelasi ottelun lopun viidellä kenttäpelaajalla. Juntikan kolmannella maalilla kotijoukkue pääsi vielä maalin päähän ottelun viimeisellä minuutilla. Loppuajan Ilves kuitenkin kesti ja eteni voiton myötä finaaliin.

Oleg Eprintsevin kommentit:

Ilves FS ansaitsi finaalipaikkansa. Olen kuitenkin tyytyväinen joukkueen esitykseen etenkin tänään. Tytöt taistelivat ja antoivat kaikkensa. Kauden ottelut ovat jälleen osoittaneet, että FTK kuuluu naisten kansalliselle huipputasolle ja on erittäin lähellä kärkeä.

Lauantaina 18.03. edessä on kauden viimeinen ottelu, kun joukkue matkaa jälleen Tampereelle. Pronssiottelussa vastaan asettuu ACE. Ilves FS saa finaalissa vastaansa ACEn välierässä voittaneen GFT:n.